Hormonen in balans!

Last van hormonale strubbelingen? 

Ervaar jij klachten zoals stemmingswisselingen (ook rondom de menstruatie), hoofdpijnen, slapeloosheid, futloos en vermoeid zijn, trek blijven hebben in zoetigheid, gewichtstoename, dunner wordend haar, droge huid? Dan zou dat kunnen komen door een verstoorde hormoonbalans. 

Samen met mij ga jij aan de slag om je hormonen weer in balans te krijgen.

EMB Bloedtest

Laat je bloed testen door middel van een vingerprikje

Door je bloedvaten stroomt dagelijks 7000 liter bloed, met een uiterst waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel tot cel.
In een laboratorium worden reguliere waardes gemeten zoals: bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen en hemoglobine.
 

Het doel van een EBM-test: inzichtelijk krijgen welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart. Een EBM-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat.

Er wordt onder andere getest op: Allergieën,  intoleranties, vitamines&mineralen, virussen en ziektes, schimmels en darm matingen, waardes van witte en rode bloedcellen en meer.

Zou jij ook eens willen weten hoe jouw gezondheid ervoor staat? Ik ben gecertificeerd om een energetische morfologische bloedtest bij je af te nemen.
De kosten voor de EMB-bloedtest bedragen  €195,- Dit is inclusief een intake gesprek (max 1 uur), waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest en wanneer de uitslag en het rapport binnen zijn, bespreken we deze en breng ik advies uit, 

Extra optie; nadat je de uitslag en het advies hebt ontvangen, kun je voor slechts € 45,00 een door mij op maat gemaakt weekmenu voedingsplan

ontvangen waarmee je aan de slag kunt gaan.

B A L A N S - METHODE

Hormonaal en mentaal in balans

Een optimale vitaliteit betekend voor mij een lichaam en geest die in balans zijn. Om die balans te creëren ga jij met mij aan de slag. Zo heb ik mijn eigen B A L A N S-methode gecreëerd, welke een integrale aanpak betreft en die jou in 6 stappen begeleidt naar hormonale en mentale balans.  Je gaat aan de slag met: 
Braintraining

Andere leefstijl aanleren
Lichaam in conditie
Algemene hormoonhuishouding
Nieuwe doelen en uitdagingen
Stress reductie

Het resultaat? Dat jij hormonaal en mentaal in BALANS bent! 

 

Vetzuren test

Inzicht in de gezondheid van jouw cellen

DE BASIS VAN JE GEZONDHEID BEGINT BIJ GEZONDE CELLEN!

 

Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Wanneer deze cellen lekker in hun vel zitten zijn hun membranen (celwanden) zacht en doorlaatbaar. Hierdoor kunnen ze makkelijk gezonde voedingsstoffen uit ons eten opnemen en afvalstoffen en zuurstof uitscheiden.

 

Wanneer onze cellen niet zo lekker in hun vel zitten, worden hun membranen hard en stijf. Het gevolg hiervan is dat ze nog slechts in beperkte mate voedingsstoffen kunnen opnemen en afvalstoffen en zuurstof kunnen uitscheiden. Dit kan leiden tot sluimerende ontstekingen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit soort laaggradige ontstekingen aan de basis staan van allerlei chronische aandoeningen, mentale problemen, concentratieproblemen enz. (Te weinig omega3 VS teveel omega6)

 

Bij het gezond houden van onze cellen spelen gezonde vetzuren de belangrijkste rol en dan voornamelijk de verhouding tussen omega3 en omega6. Door onze huidige voeding is deze bijna bij iedereen uit balans. Even kort door de bocht gezegd: je lijf staat in brand door een teveel aan omega6 en je hebt te weinig bluswater door een tekort aan omega3.

 

Wil je ook weten hoe het in jouw lijf gesteld is? Met een simpele vingerprik bloedtest meet ik jouw vetzuren balans. Binnen 3 weken heb je de uitslag binnen met uitleg van mij. 

De vetzuren bloedtest kost €119,-. Dit is inclusief het prik consult en het nabespreken van de testuitslag.

HEALTH SCAN - GEZONDHEIDSCHECK

Van pillen naar preventie

De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek, maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem is verzwakt. Je lichaam geeft signalen af, zoals onder andere slapeloosheid, minder energie, concentratiegebrek, somatische klachten. Deze signalen zijn te meten via de energiebanen van ons lichaam. En meten is weten. Deze speciale meting doe ik via een unieke healthscanmeter. De healthscanmeter analyseert energetische blokkades. Het is geen medische diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- en etherische veld.
De scan wordt gebruikt volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine).

STRESS -EN BURN-OUT COACHING

Ervaar jij overmatige stress? Ben je burn-out?

Ik ben gecertificeerd en gespecialiseerd in stress -en burn-out coaching.
Ik werk samen met De Vitaliteitsgroep; De autoriteit op het gebied van (preventieve) coachingstrajecten waarbij stress en burn-out centraal staat. 

Voor meer informatie, ook voor werkgevers, neem een kijkje op de website van De Vitaliteitsgroep.
www.vitaliteitsgroep.nl

of neem contact met mij op via patricia@vitaliteitsgroep.nl