TRAINER HORMOONFACTOR

Last van hormonale strubbelingen? 

Ervaar jij klachten zoals stemmingswisselingen (ook rondom de menstruatie), hoofdpijnen, slapeloosheid, futloos en vermoeid zijn, trek blijven hebben in zoetigheid, gewichtstoename, dunner wordend haar, droge huid? Dan zou dat kunnen komen door een verstoorde hormoonbalans. 

Samen met Patricia ga jij aan de slag om je hormonen weer in balans te krijgen.

(NLP) COACHING

Werken aan de krachtigste versie van jezelf!

Patricia is ervan overtuigd dat iedereen, dus ook JIJ, kan leven vanuit de krachtigste versie van jezelf. Om deze krachtigste versie van jezelf te (her)ontdekken gaat Patricia met jou aan de slag, zodat jij (weer) in jouw volle kracht staat. Met als doel dat jij mentaal in balans bent. Dat jij leeft vanuit krachtige overtuigingen en niet geblokkeerd bent door beperkende overtuigingen. Dat jij jouw krachtige potentieel benut.

Het coachingstraject met Patricia is pas geslaagd wanneer de hulpvraag is omgezet in kracht en er alle vertrouwen is in langdurige gedragsverandering.

B A L A N S - METHODE

Hormonaal en mentaal in balans

Een optimale vitaliteit betekend voor Patricia een lichaam en geest die in balans zijn. Om die balans te creëren gaat Patricia met jou aan de slag. Door haar eigen B A L A N S-methode, welke een integrale aanpak betreft, begeleid Patricia jou in 6 stappen naar de krachtigste, beste en vitaalste versie van jezelf. Zo ga je aan de slag met Braintraining
Andere leefstijl aanleren
Lichaam in conditie
Algemene hormoonhuishouding
Nieuwe doelen en uitdagingen
Stress reductie

Het resultaat; Jij bent hormonaal en mentaal in balans!

 

BOODSCHAPPENCOACH

 De supermarkt safari

Tijdens de  30 tot 60 minuten durende supermarkt safari neemt Patricia je mee door de winkel en laat zij je verschillende producten zien. Nieuwe producten, light-producten, gezonde en minder gezonde producten, etiketten lezen, alles komt aan bod.
Want ja, gezond eten kan je ook vinden in de supermarkt waar jij je boodschappen altijd doet. 

Ga je mee op safari?

HEALTH SCAN - GEZONDHEIDSCHECK

Van pillen naar preventie

De weg van gezondheid naar ziekte wordt sub-gezondheid genoemd. In deze fase ben je niet ziek, maar je lichaam functioneert niet optimaal en het immuunsysteem is verzwakt. Je lichaam geeft signalen af, zoals onder andere slapeloosheid, minder energie, concentratiegebrek, somatische klachten. Deze signalen zijn te meten via de energiebanen van ons lichaam. En meten is weten. Deze speciale meting doet Patricia via een unieke healthscanmeter. De healthscanmeter analyseert energetische blokkades. Het is geen medische diagnose in fysieke zin, maar onthult diepere energetische onevenwichtigheden in het aura- en etherische veld.
De scan wordt gebruikt volgens de TCM (Traditional Chinese Medicine).

STRESS -EN BURN-OUT COACHING

Ervaar jij overmatige stress? Ben je burn-out?

Patricia is gespecialiseerd stress -en burn-out coach. 
Patricia werkt hierin samen met De Vitaliteitsgroep; De autoriteit op het gebied van (preventieve) coachingstrajecten waarbij stress en burn-out centaal staat. 

Voor meer informatie, ook voor werkgevers, neem een kijkje op de website van De Vitaliteitsgroep.
www.vitaliteitsgroep.nl

 

Volgen

©2018 by onlijncoaching.nl. Proudly created with Wix.com