top of page
Wat doet Patricia: Service

Hormonen in balans!

Last van hormonale strubbelingen en/of andere ondeliggende klachten waarvan je de oorzaak zou willen aanpakken? 

Ervaar jij klachten zoals stemmingswisselingen (ook rondom de menstruatie), hoofdpijnen, slapeloosheid, futloos en vermoeid zijn, trek blijven hebben in zoetigheid, gewichtstoename, dunner wordend haar, droge huid? Dan zou dat kunnen komen door een verstoorde hormoonbalans. 

Wil jij hier iets aan doen? Dat kan. Graag ga ik samen met jou opzoek naar de oorzaak van jouw klachten zodat jij deze kunt gaan aanpakken, zodat jouw hormonen, brein en body weer in balans komen.


Je ontvangt van mij een leefstijl plan op maat met adviezen waarmee jij direct aan de slag kunt gaan voor 
€375,- ex BTW.  
Dit is inclusief de intake met anamnese, de EMB en vetzuren bloedtetsen, het bloedprikken, de labkosten, het opmaken en bespreken van de testresultaten en het behandel-en adviesplan op maat waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.

EMB Bloedtest

Laat je bloed testen door middel van een vingerprikje

Door je bloedvaten stroomt dagelijks 7000 liter bloed, met een uiterst waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan en van cel tot cel.
In een laboratorium worden reguliere waardes gemeten zoals: bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen en hemoglobine.

 

Het doel van een EMB-test: inzichtelijk krijgen welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten die je ervaart. Een EMB-test kan ook als algehele gezondheidscheck plaatsvinden om te zien hoe je ervoor staat.

Er wordt onder andere getest op: Allergieën,  intoleranties, vitamines&mineralen, virussen en ziektes, schimmels en darm matingen, waardes van witte en rode bloedcellen en meer.

Zou jij ook eens willen weten hoe jouw gezondheid ervoor staat? Ik ben gecertificeerd om een energetische morfologische bloedtest bij je af te nemen.

Een intake met mij start altijd met het afnemen van de bloedtest.

 

Body en Detox

Afvoeren van afvalstoffen en een mooiere strakke huid

~Transformational Cupping: Een combinatie van cupping, manuele massage, voeding en detoxen, waarmee je o.a.verklevingen, afvalstoffen, emotionele blokkades en cellulite op een effectieve manier aanpakt en kan opheffen.  
~LPG endermologie: Dit is een mechanische bindweefselmassage.
~Detox voetenbad: Deze behandeling zet de ontgiftingsorganen in actie.
~Cryo therapie: Koude therapie voor het hele lichaam. Je gaat een cabine in waar stikstof vrij komt tot een temperatuur tot -196.C. 
Super voor het immuunsysteem, hormonen, brein en body.


 

Vetzuren/Celgezondheids test

Inzicht in de gezondheid van jouw cellen

DE BASIS VAN JE GEZONDHEID BEGINT BIJ GEZONDE CELLEN!

 

Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Wanneer deze cellen lekker in hun vel zitten zijn hun membranen (celwanden) zacht en doorlaatbaar. Hierdoor kunnen ze makkelijk gezonde voedingsstoffen uit ons eten opnemen en afvalstoffen en zuurstof uitscheiden.

 

Wanneer onze cellen niet zo lekker in hun vel zitten, worden hun membranen hard en stijf. Het gevolg hiervan is dat ze nog slechts in beperkte mate voedingsstoffen kunnen opnemen en afvalstoffen en zuurstof kunnen uitscheiden. Dit kan leiden tot sluimerende ontstekingen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit soort laaggradige ontstekingen aan de basis staan van allerlei chronische aandoeningen, mentale problemen, concentratieproblemen enz. (Te weinig omega3 VS teveel omega6)

 

Bij het gezond houden van onze cellen spelen gezonde vetzuren de belangrijkste rol en dan voornamelijk de verhouding tussen omega3 en omega6. Door onze huidige voeding is deze bijna bij iedereen uit balans. Even kort door de bocht gezegd: je lijf staat in brand door een teveel aan omega6 en je hebt te weinig bluswater door een tekort aan omega3.

 

STRESS -EN BURN-OUT COACHING

Ervaar jij overmatige stress? Ben je burn-out?

Ik ben gecertificeerd en gespecialiseerd in stress -en burn-out coaching.
Ik werk samen met De Vitaliteitsgroep; De autoriteit op het gebied van (preventieve) coachingstrajecten waarbij stress en burn-out centraal staat. 

Voor meer informatie, ook voor werkgevers, neem een kijkje op de website van De Vitaliteitsgroep.
www.vitaliteitsgroep.nl

of neem contact met mij op via patricia@vitaliteitsgroep.nl

bottom of page