top of page

Wie ben ik?

Ik ben Patricia Seuntjens. Hormoon, Brein en Body deskundige!
Mijn missie is om samen met jou, jouw hormonen, brein en body weer in balans te krijgen.

Mijn burn-out en depressie hebben mij veel geleerd. In positieve zin. Want ik ben sindsdien steeds meer gaan kijken naar wat IK echt belangrijk vindt in MIJN leven en uiteindelijk (her)ontdekt wie Patricia is. Door mijn hormonen onder de loep te hebben gelegd, mijn leefstijl en mindset te hebben aangepast ben ik DE Patricia in optimaalste vitaalste vorm!
Door te leven vanuit mijn MISSIE EN PASSIE is er een energieke kracht ontstaan die nog steeds dagelijks door mijn aderen stroomt. 

 

WAT ZIJN MIJN MISSIE EN PASSIE DAN?

Mijn missie is om hormonale en mentale balans te creëren bij de mensheid! Mijn passie is om dit als orthomoleculair hormoon, brein en body deskundige te doen.

WAAROM IK DIT DOE? 
Ik krijg 1000% energie wanneer ik mensen kan dienen om ze terug in hun kracht te zetten, hormonaal en mentaal. 

Ten tijde van mijn burn-out en depressie zorgde ik slecht voor mezelf, at slecht, sliep slecht. Had last van buikklachten, hoofdpijnen, ik was 10 kg lichter dan dat ik nu ben. Gelukkig ben ik er sterker dan ooit uitgekomen door het volgen van een hormoonproof leefstijl en te werken aan mezelf met een coach gespecialiseerd in NLP.
Tijdens en na mijn burn-out ben ik mij meer gaan verdiepen in de stappen die ik zelf had doorstaan en ben ik opleidingen, seminars, webinars en masterclasses gaan volgen. Al deze opgedane kennis en kunde gecombineerd met mijn eigen ervaring hebben mij gevormd tot hormoon-brein-body deskundige!

Wil jij hormonaal en mentaal in balans zijn? 
Dan ga ik heel graag met jou aan de slag.

 

Meer over Patricia: Inner_about
bottom of page